fredag 19 december 2014

Julgodisbak

IMG_0601

Igår hade vi liten lekdejt med Eve och Nikki innan jag skulle jobba kväll. Prat, kaffe, julgodisbak (chokladfudge som totalfailade men skumtomtefudgen blev riktigt bra), massa lek för barnen och när Simon kom hem delade vi allihopa på ett par pizzor.

Idag gjorde jag ett nytt försök med de där förbannande chokladfudgen, igår kokade de för länge och idag för kort. Ger upp! Simon däremot lyckades göra jättegod vitchokladfudge. Så han får ansvara för bakningen här hemma hädanefter. Vad har vi gjort mer idag? Inte nåt vidare mycket, lagat middag, lekt, handlat.. och ja, Liam har tappat sin allra första tand! Han märkte inget själv och vart tanden tagit vägen är en gåta. Antar att den kommer ut den naturliga vägen.

Nomi sover här hemma nu, Liam och Simon väntar ivrigt (ungen har tjatat i timmar…) på kvällens handboll och jag ska nog kika på en film under tiden. Fredagslugnet är här.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam