lördag 6 december 2014

Ett dygn i Göteborg

Simon och jag har spenderat ett dygn på tu man hand i Göteborg med övernattning på Scandic Europa. Vi åkte med tåg i fredags och kom hem ikväll. Minns inte när jag sov på hotell senast, måste varit för sex år sedan när vi var i Egypten. Hade gärna stannat två nätter. Eller en vecka. Riktigt skönt att komma hemifrån för ett litet tag.

I fredagskväll mötte vi upp Tobbe, Nomis gudfar, som vi inte träffat sedan i somras. Åt middag tillsammans på Bee Kök & Bar och tog sedan sällskap till Liseberg där vi skulle gå på julmarknaden. Så fint och mysigt! Men jäklar, vad trötta vi var när vi kom tillbaka till hotellet.

Sov länge idag och såg fram emot en stor, god hotellfrukost. Vad händer när vi kommer ner? Brandbilen står utanför och larmet tjuter för fullt att vi ska utrymma lokalen. Näääääääääj. Ge mig maaaat. Tack gode gud var det bara falskalarm och vi kunde fortsätta till den stora frukostbuffén. Vid såna tillfällen önskade man dock att man hade en brukbar magsäck, så mycket gott att välja mellan. Men höll mig till en halv fralla, lite pålägg och grönsaker, juice och ett kokt ägg. Sen var jag proppmätt!

Efter utcheckningen tog vår shoppingrunda fart. Vi gjorde Nordstan som låg granne med hotellet. Har nog lagt flera mil på det där stället idag. Satan vad butiker! Men förvånansvärt nog handlade vi inte så mycket. Hittade dock finkläder som barnen ska ha på julafton, men det var det enda. Men ju mindre att släpa med till tåget, desto bättre.

Barnen hade haft ett roligt dygn hos gammelmormor och Arne med fredagsmys, shopping i Nybro och julmarknadsbesök. Och vi tyckte nog alla fyra att det var riktigt spännande att köra hem. För här hemma väntade ju vårt färdiga kök! Vår snickare är ju bara för grym, sex dagar och han är färdig. Otroligt och vi är så nöjda! Bilder kommer så småningom!

IMG_0083IMG_0091IMG_0100IMG_0087IMG_0102IMG_0092IMG_0106IMG_0108

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,såunderbart & vilka vackra foton/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam