torsdag 11 december 2014

Luciafest

Avslutade arbetsdagen med luciatåg på jobbet, så mysigt! Mamma kom också och tittade och sen åkte vi och hämtade barnen på dagis. Hemma åt vi middag ihop och sen var det dags för Liam att öva i kyrkan inför lucian på söndag. Under tiden kämpade jag med att få på Nomi tomtekläderna. Förgrymmade unge till att vara envis och trotsig. När jag berättat för mamma om hennes dagliga vredesutbrott har hon säkert trott att jag överdrivit ganska bra, men det fick hon bevis på att jag inte gjort idag. Tur för henne att hon är söt, för hon gör mig gaaalen.

Klockan halv sex startade årets luciafest på dagis igång. Barnen sjöng fina sånger och sen en massa fika och lek på det! Precis när vi skulle hem hade plötsligt gudmor och Nomi viskat ihop planer. Nomi skulle minsann följa med henne hem och sova över. Såklart får Eve kidnappa min envisa unge om hon vill – när hon vill. Nomi skulle visst sova ensam tillsammans med Eve i hennes säng. Inte André, han får sova på golvet, tyckte hon!

Ikväll vilar jag både huvud och tålamod från trots, bråk och skrik. Liam och jag har en lugn och tyst myskväll i soffan med film, tända ljus, massa kuddar och filtar! Aaaaah.

IMG_0263IMG_0226IMG_0234

1 kommentarer:

Anonym sa...

Söta är de små ♡ ...
Mysigt med Lucia/Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam