söndag 14 december 2014

Tredje advent och luciatåg

IMG_0318

Den här helgen har flugit förbi jättesnabbt. Jag har jobbat under de senaste dagarna och resten av tiden har vi ägnat åt måsten men även en hel del skoj.

Liam och jag var bland annat ute med morfar i hans skog igår för att hitta en gran, råkade komma hem med två. Sonen var inte så intresserad av att leta efter den perfekta granen utan plockade hellre lingon (i december!) som han skulle göra lingonsylt av.

Vår söndagsförmiddag har vi ägnat åt att städa som fjollor. Det var välbehövligt då jag inte haft varken tid eller ork över de senaste veckorna. Men så skönt att ha det gjort. Under eftermiddagen kom morfar på middag och sedan fylldes plötsligt huset upp av både Vonne, Sören och Roland samt gammelmormor, Arne och Adde. De tre sistnämnda följde senare med oss till kyrkan där Liam ikväll skulle gå luciatåg med kompisarna. I kyrkan väntade även mormor och en vän till henne så vi fyllde upp en hel rad för att se vår lille pojk lussa!

Att vi nu är inne i tredje advent gör mig en aning stressad. Vart har dessa dagar i december tagit vägen egentligen? I och med köksrenoveringen har allt fått skjutas fram så under veckan som kommer får jag lägga i en högre växel för att hinna allt innan julafton. Det ska bakas julgodis, de sista klapparna ska inhandlas och julkorten ska tas. Japp, vi har inte ens hunnit ta julkort än, och det är nog det som stressar mig allra mest. Ska verkligen försöka fixa det de kommande dagarna och hoppashoppasHOPPAS att vår trotsiga Nomi vill samarbeta med mamma!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa...Tiden går fort!
Naw,sötaste lille Tomten ♡ ...

/Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam