fredag 26 december 2014

Juldagen och Annandagen

IMG_0861

Kvällsnöje för Liam; spela Tjuv och Polis med mamma och pappa.

Juldagsmorgonen spenderade jag på jobbet, men det var riktigt skönt att komma hem till en liten julbrunch med familjen efteråt. Dagen ägnades sedan mest åt att dona och greja med alla julklappar. Barnen lekte med alla sina nya leksaker och var väldigt nöjda med allt som de fått under julafton.

Under kvällen och natten sov barnen över hos sin farmor. På juldagen har ju vi som tradition att gå ut och umgås med vänner. Lite förfest hemma och lite tokigheter på Don Camillo som sedan avslutades med lite drinkar på Glasbaren. Härlig kväll!

Vår annandag fram till lunch sov vi bort, såklart. Men sen åkte vi för att hämta hem våra små hos farmor igen. Liam blev väldigt överraskad när vi kom hem och han såg att pappa byggt ihop hans stora bilbana som han fick av gammelmormor och Arne. Så jag behöver inte säga så mycket mer än att resten av kvällen har det körts, lekts och spelats mest hela tiden!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam