söndag 7 april 2013

Vecka 14 på Instagram

Redo för ett bad med pappa :)Dags för litet påskkalas hos gammelmorfar :)Hos gammelmorfar!Prästbrushaaan är bakis!Trött kille som däckade mitt i Råttatouille... Det är jobbigt att gå på kalas och leka med småkusinerna.Då har vi vänt blad igen då.. jävlar vad fort det går.UNDERBARA nyheter från Villervalla! Vill haaa!Två paket väntade utanför dörren..Nu ska här bannemej städas och tvättas! :)Fram med symaskinen :)Det blidde ett skynke till bokhyllan. Nu slipper man se alla fula pärmar och skit :) Massa tyg över så ska fixa lite kuddar och annat skoj!Dagens Nomi i den nya PO.P-toppen som låg i påskägget och jeans från H&M.Liam vill inte hem.. lera är ju så roligt :)Nomi började precis nu krypa med knäna, bara sådär! Innan har hon ålat sig fram överallt. Så kul :)Ägnat förmiddagen åt att rensa och organisera bland alla ytterkläder i garderob och byrå i hallen.Nyvaken tjej efter sin dagliga 3-timmars middagslur :)Lite sen kvällsmat för denna herre. Men vi är ju lediga imorgon :)Idag ska mina stjärnor ha stjärnor.Ett nystädat hem, två nybadade och påklädda barn. Bara jag kvar då sen kan vi åka till stan!Vi kör fredagsmyset här idag :)Imorgon fyller morbror Adde 23 år. Liam har ritat en teckning till honom med födelsedagstårta ♥Varvar ner med filmen Ted och sambons goa cheesecake!Nomi har det mysigt med sysslingen Fille på morbrors kalajs :)Vi kör lite kex och ost denna helgen med :)♥♥♥Liam och jag tittar på Kalle Anka och ligger och myser i soffan.. Det är ju söndag ändå.Här leks och röjs det..Seeeen middag; stor skål kycklingsallad, currysås och pitabröd.Ramlade över denna bild på facebook. Detta nysydda och ursöta set med muddisar och mössa vann jag till Nomi i veckan från Elise Design. Hon kommer bli så attans söt och färgglad! :)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara foto på er vecka 14 ♥...
Det svartvita fotot längst ner till vänster är fantastiskt på dina fina små/Puss & KLram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam