torsdag 3 oktober 2013

Tandläkarbesök och inskolning

IMG_1380IMG_1371

Nomifisan i tisdags, på sin andra inskolningsdag!

Liam och jag åkte till Lessebo klockan åtta i morse för att besöka tandläkaren. Hans bett och små bissingar såg jättefina ut, inga konstigheter där. Så fick han välja en leksak också, en glittrig groda tog han. Efteråt var det min tur att ta lite blodprover inför kommande operationen i november. Jag var också jätteduktig men inte fan fick jag någon leksak! Men istället gick vi till fiket och köpte med oss lunch (räkmackor) och lite fika (chokladbollar och jordnötskakor) hem till pappa.

Idag fick Nomi prova på att gå på dagis själv, utan storebror som är ledig torsdagar och fredagar kommande veckor. Hon stannade till tolv så hon hann även äta middag. Soppa var himla mumsigt! Hade faktiskt väntat mig en grinig liten tjej vid hämtningen men hon var så pigg och glad och det var knappt hon ville sova middag nä vi kom hem.

Under kvällen har vi hunnit massor. Satt ihop nedersta tv-möbeln då brorsan fick vår gamla till sin (nya och allra första egna) lägenhet. Inte så lätt med två “hjälpsamma” barn som gärna drar i sladdar och skruvar i skruvar. Men det blev jäkligt bra till slut. Ska bara sätta upp överskåpen med så är det komplett sen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så både Liam & mammsen var duktiga hihi Så gott med Räkmacka på stan :)
Naw...Lilla Nomi så söt/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam