onsdag 28 januari 2009

» racerbajs

Diesel och Belle har fått diarré, och då snackar vi riktig jävla spruta-ner-väggar-rännskita. När Simon steg upp idag såg det ut som någon haft bajs-krig i köket. Tack och lov så sov jag som en stock så stackarn fick ta hand om det själv. Hade nog i och för sig inte klarat av det ändå nu när jag kräks för minsta lilla. Ibland är det gott att vara på tjocken må jag säga!
Så hela dagen har egentligen gått åt till att hålla koll på sjuklingarna. Springa som en dåre ut och in så fort minsta lilla pip hörs. Blir dom inte bättre tills imorgon får vi nog ringa veterinären och beställa tid för så här kan man ju inte ha det. Mina stackars bebisar...

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam