torsdag 29 januari 2009

» polarn o lilla pyret

Idag har mormor, mamma och jag shoppat loss på Kosta Outlets barnavdelning. Bebisens lilla garderob i sovrummet börjar snart bli överbelastat.
Eftersom vi inte är riktigt hundra på att det blir en flicka som dom sa på ultraljudet så handlade vi lite neutralare plagg idag. Vita bodies med Nalle Puh, vit tröja med spöket Laban, vit/svart mössa med mera, med mera. Fast visst, något rosa slank väl med till kassan.
Hade ju varit ganska retfullt om det pluppade ut en liten pojk och vi bara hade handlat rosa, då skulle man få höra det 18 år framöver.
Nu skulle jag bara behöva åka in till Ikea med och köpa såna däringa "korgar" man kan hänga på skötbordet med lite plock i. Men det får nog bli nästa vecka.. eller... kanske imorgon. Kanske. Beror på vad gubben tycker. Fast i och för sig så har han ju inte speciellt mycket att säga till om längre. Stackarn.


Diesel och Belle är förresten mycket bättre i magen idag. Dom skiter helt enkelt inte överhuvudtaget. Ska jag vara orolig över detta eller njuta av att rännskitan försvunnit? Måste ha varit fodret och ris a la Agnes som gjorde susen igårkväll.

Det har ringt något konstigt 08-nummer till hemtelefonen som jag har missat ett par gånger. Nu innan ringde dom igen och det visade sig vara Boxer. Hon i andra änden blarrade som fan och slickade rumpa för att kunna få mig intresserad av något erbjudande dom hade. Eftersom jag är lika oteknisk som en isbjörnsröv så bad jag henne återkomma imorgon när gubben är hemma. Avskyr telefonförsäljare och så ger man sig fanken på att man ska skälla ut dom efter noter varje gång. Men nej, när dom väl ringer så bara fjantar man med även om man egentligen bara vill be dom dra åt fanders och slänga på luren i örat. En jävla mes, det är vad man är.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså inget å säga till om längre nähä tur att du sover så mycket då så att jag kan bestämma större delen av tiden som jag är hemma ;)
men visst Kalmar imorgon funkar jag släpper dig vid Ikea sen kan jag åka in till stan en stund så kommer jag å hämtar dig sen när jag är klar.
Men då får du stiga upp tidigt så att vi slipper lite folk. puss

Agnes sa...

Ja jäklar det har du rätt i!:) Tänkte inte på det...
Och vad ska du hitta på inne i stan då? Jag behöver ju en stor, stark karl som kan bära allt jag plockar på mig förstår du väl;) puss puss

Debbie-Mamma till 2 prinsar ♥ sa...

Haha men herregud vad festligt! Gud vad "fel" det kan bli. Sitter och tittar runt här på bloggen vad du tidigare skrivit. Har en vän som fick veta på ul att de ska få en pojk(mkt lättare att se om det är pojk än flicka..) så det var ju bara blått och pojkiga kläder som inhandlades och ut kom en liten flicka.... Det är tur att oavsett vad det än bli så blir man ju aldrig besviken! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam