måndag 19 januari 2009

» sjuklingar

Simon ligger för döden i vardagsrummet as we speak och det är inte roligt alls. Han åkte på halssont och feber i fredags och skiten vill inte försvinna. Nu på fredag ska han ut med grabbarna på bowling och ölhävning och på lördag ska vi ju ha hans 30-årskalas med familjen så jag hoppas att han piggnar till snart. Jag är ju i och för sig inte speciellt piggelin själv, har varit förskyld i över två veckor nu och det börjar gå mig på nerverna. Usch, usch, usch.
Vi skulle egentligen ha gått på föräldragruppen klockan 18 ikväll men eftersom han är sjukskriven så hade det inte varit en speciellt bra idé. Synd att vi skulle missa det. Man blev lite mer pushad när man träffade andra som ska ha bebis nästan samtidigt och så fick man ju många bra råd och tips förstås. Men men, det är ju två gånger kvar att gå på.

Har varit hos Anna idag och lekt mamma-pappa-barn. Gooosat med min framtida svärson Alvin som bara växer och växer! Ska bli så kul när min lilla bebis kommit så dom kan växa upp ihop och leka hela dagarna.
Går in i vecka 37 imorgon. Så snart så...

Pappa Chrille och Lille Alvin

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam