torsdag 22 januari 2009

» duktig idiot

Idag har jag varit ovanligt pigg och speedad. Vaknade av Rebells "släääpp-uuut-miiiig-måååste-kiiissa-pipningar" klockan 9. Gick en långrunda med vovvarna och mormor en timme. Sen hem och började städa bilen som en blådåre. Och det behövdes tamejtusan. Den började likna Pärlan (Annas skönhet) en aning med allt skräp och gamla wunderbaums. Men nu är gamla Bettan fin igen! När Simon kommer hem om ca en timme så ska vi åka till Emmaboda och tvätta henne på Runes så blir hon ännu finare! Ska in en runda på Family House också och kika på bebis-kläder. Har sett en jättebra overall som man kan ha till bilbarnstolen nu när det är så kallt. Får se om det finns något annat sött också..
Nu blir det en välbehövlig dusch innan gubben kommer inklampandes.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam