tisdag 27 augusti 2013

Tisdag på olika håll

20130827_131650

Mobilbild på lillsnuttan som somnade gott i morbrors famn…

Efter att Nomi och jag lämnat Liam på dagis åkte vi direkt till Lessebo för att hämta upp min bror. Vi fortsatte sedan till gammelpäronen i Broakulla för smörgåstårtelunch, prat och lek i det fina vädret. Nomi visade glatt upp hur duktig hon blivit på att gå och hon var rejält trött en timme innan vi skulle åka. Det dröjde inte länge förrän hon somnade i morbrors famn, mysunge.

I eftermiddag har sambon storhandlat i stan, en massa skruv, plugg, penslar, rollers, täckpapp och flyttlådor blev det. Jag höll ställningarna hemma under tiden och underhöll energiska barn. När pappa kom hem igen fick de bada och sedan nattas så vi kunde pusta ut framför Idol och bara päsa.

Nu har han gett sig av till jobbet och jag ska uppdatera mig med Svenska Hollywoodfruar på tv3 play innan sängen kallar!

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Det ser ut att vara en väldigt skön famn att somna i :)

Anonym sa...

Naw,så mysigt foto på lilla Nomi & Morbror :)
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam