tisdag 20 augusti 2013

Cirkus Schollini i Lessebo

IMG_9975

Sara ringde tidigare idag och undrade om Liam och jag ville följa med på cirkus under kvällen. Klart vi ville! Jag har inte varit på cirkus sen jag själv var liten och Liam tycker ju sånt är så roligt, speciellt att se djur.

Klockan sex var vi framme vid Cirkus Schollini för att köpa biljetter och under timmen fram till start gick vi runt på området och fick träffa de två elefanterna. Vi hade tur för strax efter kom skötaren med en massa frukt som barnen fick vara med och mata elefanterna med. Mycket uppskattat!

Klockan sju satt barnen som ljus med popcorn och saft och cirkusen drog igång. Massa fin underhållning; jonglör, clown, ponnys, elefanter, akrobater, dans och en massa annat. I pausen fick Liam sitta på en av elefanterna och fick sedan en bild att ta med hem. Så nöjd! Och i slutet fick alla barn komma fram och dansa Gangnam Style!

Vi är jättenöjda med vår kväll och tack Sara, Veronica och Orlando för att vi fick följa med!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad roligt ned cirkus. Inte heller varit sen jag var riktigt liten

Cissi
Http://nastanperfekt.blogg.se

Anonym sa...

Så skojsigt med Cirkus & att få vara med & mata Elefanterna :)
Härligt foto/Kram Annmi

mammaTEA sa...

Spännande med cirkus!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam