torsdag 8 augusti 2013

En dag med lillebror

Den här dagen har vi spenderat tillsammans med min bror. Eftersom vädret inte har varit det bästa, regn och mulet, blev det inget strandbesök. Istället har vi strosat runt i affärer och ätit smarrig lunch på Kafé Hamnen här i Byxelkrok. Under tiden Nomi sedan sov middag i närmare tre timmar satt vi ute på lilla verandan och spelade kort och yatzy. Vi tog sedan innan sväng på campingen och provade på den stora hoppkudden och lekplatsen innan vi begav oss till Löttorp för att äta middag. På Morell’s, där min bror jobbar som kock under somrarna, åt vi en jättegod middag. Barnen ville ha pannkakor och vi tog varsin filé mignon. Efterätt blev det också; marängsviss! Vi rullade därifrån kan jag säga, mätta och goa!

Innan vi åkte hem till stugan igen lämnade vi Adde i huset han bor i för att säga hej då. Liam var väldigt ledsen över att åka ifrån morbror och gav honom både pussar och kramar. Att säga till morbror hur mycket han älskade honom också, det var viktigt. Adde blev så glad så tårarna rann. Min kärleksfulle son vet vilka knappar han ska trycka på!

IMG_9379IMG_9382IMG_9389IMG_9373

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Så mysigt :) Och vilken liten sötnos han är, en riktig charmör :)

Anonym sa...

Mysigt & de är bara för söta Liam & Nomi/Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam