söndag 25 augusti 2013

Lite söndagsfix

IMG_0200ny

Min nybadade älskling!

Mellan lek, röj, middagslur, matstunder, städning (Nomi har nu hittat skafferilådan med mjöl, socker, ströbröd och så vidare. Behöver nog inte förklara närmre…) så har vi fått en del gjort denna soliga söndag.

Kombivagnen har äntligen rengjorts och satts ihop. Annonsen är också skriven, ska bara fota vagnen sen ska den ut på Blocket. Efter att vi varit och handlat satte sambon igång med middagen, fläskfilégryta och potäter, och jag ställde mig och gjorde en stor smörgåstårta som ska dekoreras imorgon. Inte varje dag man fyller tjugosex år eller brorsan kommer hem efter två månader på Öland så måste ju fira litegrann!

Under kvällen har barnen badat och strax efter nattades Nomi. Nu är det soffhäng som gäller för oss andra. En liten stund till i alla fall för strax ska Liam sova och sambon ska ge sig iväg och jobba natt igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Lilla bus"fian" sååå söt/Puss från "tant" Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Åhh så fin bild!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam