tisdag 6 augusti 2013

Campingförberedelser

logo

En hemmadag med packning och planering har vi haft, imorgon åker vi nämligen till Öland för tre dagars semester. Vi har hyrt en liten stuga på Neptuni Camping i Byxelkrok där vi ska bo i två nätter. Hoppas bara att vädret blir bra så vi kan besöka stränder och shoppa lite!

Ska bli så roligt att äntligen få träffa min lillebror som bor och jobbar i Löttorp nu under sommaren. Har inte träffat honom på över två månader. Han är ledig under hela torsdagen så då ska vi hitta på lite kul och äta gott ihop!

Ska bli så skönt att komma hemifrån i några dagar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt med camping på Öland & träffa lillbrorsan :)
Löttorps camping har jag bott på en sommar/Kramar Annmi som önskar er en trevlig semestertripp!

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Men så roligt! Där har vi bott mkt! I år hyrde vi en stuga privat och kommer bo nedanför Böda, i en hel vecka! Vi åker dit på lördag! kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam