söndag 4 augusti 2013

Födelsedagskalas

Nu är kalaset över och det gick ju ganska smärtfritt. Dukade upp ett långbord ute på balkongen, varmt som sjutton men härligt ändå. Det blev som sagt exotisk bricka med hemmagjord potatissallad och till efterrätt kaffe och jordgubbstårta.

Nomi satt mest i sin matstol och smaskade länge och väl på den goda maten. Tårtan var nog bäst, det hade hon i hela ansiktet och händerna. Men det ordnade Bamse, han var snabbt framme och slickade henne ren! Liam hade knappt tid att äta, han skulle bara leka kurragömma, sparka fotboll och spela spel med alla.

Fina presenter fick jag ju också. I och med att vi ska flytta och inköpslistan är lång önskade jag mig presentkort på Ikea. Och det fick jag med, 2700:- på Ikea och 800:- i kontanter. Nya köksmöbler – wiihoo!

IMG_8998IMG_9001IMG_9004IMG_9015IMG_9049IMG_9031IMG_9006IMG_9036

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så gott det såg ut! Jag som är så hungrig ;)

Www.mammatea.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det där såg inte alls dumt ut :)

Anonym sa...

Såå ljuvliga foto & så gott allt ser ut...
Grattiskram/Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam