måndag 29 mars 2010

» vardag igen

IMG_1791Liams fina äggkopp och Glad Påsk-kort han gjort på dagis den 18/3 - 10

Nejnejnej, har jag blivit sjuk igen? Min hals har varit konstig i ett par dagar och i natt bröt det ut - kittlande rethosta som höll mig vaken till klockan två. Känns som att jag har försökt svälja ett rivjärn om och om igen. Det var ju inte länge sen jag låg nerbäddad med feber och nu är det tydligen dags igen. Förbannade-jävla-piss-skit-rått-röv också.

Fick väcka Liam redan vid sju idag då han går på Kåvepenin veckan ut. Den måste tas en timme innan eller två timmar efter måltid så det var lite knivigt att pussla ihop morgon-schemat. Men det får bli som det blir. Han har fortfarande inget emot penicillinet vilket är toppen. När han fått den tar han tag i sprutan och suttar på den precis som om han ville ha mer. Mysunge.
Jag var riktigt lat idag och tog bilen till dagis. Det får man göra ibland, speciellt om man inte känner sig så där jättepigg och kry. När vi kom in väntade det fina påsk-saker på Liams plats i hallen. Det var ett Glad påsk-kort med hans hand i form av en kyckling och en jättefin äggkopp som han målat! Jag blev jätteglad och stolt över honom – visst är dom fina?

4 kommentarer:

Therese sa...

Vilken söt kyckling! :)

Emma Johansson sa...

Hej! Vilka fina saker han har gjort :)
Paketet jag fick förra veckan var från tindra! :)
Bild kommer på min blogg senare!
Hur är det annars?
Kram

Sara - Thaison. sa...

Vilka söta konstverk Liam har gjort. Är detta de första sakerna du har som han har gjort?

Nadine sa...

Naw va gulligt:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam