tisdag 30 mars 2010

» stackars mig

Fy fan, jag mår ännu värre idag. Yrsel och illamående blandat med förkylning och halsont är ingen rolig kombination alls. Fick precis veta att det förstnämnda antagligen beror på att jag drogade ner mig i gårkväll med Cocillana etyfin för att kunna sova. Kanske bäst att gå över till hederliga Bisolvon istället. Att man aldrig kan få vara frisk och kry?! Alltid något som ska krabba. Fick ta bilen till dagis även denna morgon och det är jag glad för. Jag krälade mer eller mindre från bilen till lägenheten när jag lämnat Liam och bad till Gud att överleva de tio korta metrarna. Jag vet, jag är så jävla ömklig.

Mormor och mamma ska komma på fika om ett par timmar. Var ett tag sen mormor träffade Liam nu, sist sov han under hela hennes besök. Hon vill följa med till dagis och hämta honom också och vi får väl se hur jag mår i eftermiddag. Just nu vill jag bara lägga mig på soffan och dö. Eller i alla fall blunda och spela död i en timme eller så. Men jag kan inte, har inte tid. Måste fotografera färdigt första paketet från Babydrömmen innan andra paketet kommer i veckan. Hann med jättemycket igår och nu har jag bara dreggelscarfsarna kvar. Vi får väl se hur mycket jag hinner innan jag stupar…

2 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Ja, den är jättefin :) Större än jag trodde! Jag hade det rätt bra på jobbet igår. Lite segt bara då de egentligen inte behövde mig :S
Hur är det med sjuklingen då? :/
Kram

Amanda sa...

Usch och fy! Hoppas du kryar på dig snabbt! Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam