torsdag 25 mars 2010

Dan före åka-iväg-dan

Imorgon blir det åka av - vi ska till Tobias i Göteborrrrg! Har varit planerat i månader och visst har vi varit lite smått oroliga över att få stanna hemma i och med Liams öroninflammation. Men läkaren sa att det var helt okej då det är hans tredje penicillin-dag imorgon.

Vi är i gång med packningen här hemma, mycket som ska med! Tur nog har Tobias fixat en matstol och så tog han med Liams resesäng med tillbehör när han var här i helgen. Då slipper vi ju släpa med det på tåget, räcker gott och väl med barnvagn, resväskor och fan och hans moster. Ska bli riktigt kul att se hur Liam reagerar på att åka tåg också, det är ju första gången. Men han gillar det nog mer än att sitta fastspänd i en varm och trång bilbarnstol i flera timmar.

Dagen har mest gått åt till att städa, packa, pilla, plocka, ge Liam ett bad (vilket inte uppskattades) och underhålla vår lille fisunge. Han är fortfarande fast i bergodalbane-humöret, busfrö i ena minuten och skitledsen i andra. Men örat ser mycket bättre ut i alla fall och förhoppningsvis är han frisk snart igen!

2 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Roligt med en liten resa!
Och jag håller med om att det verkligen är 1000 saker som ska packas med när man har barn...och det blir så många STORA saker ;)

Tror säkert att lille Liam kommer att tycka att det är spännande att åka tåg :)

Kramar

Linda sa...

spännande med tåg! skönt att örat är bättre. jag har oxå ett litet öronbarn =/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam