tisdag 30 mars 2010

» gammelmormor

IMG_1896 Liam och gammelmormor

Nu har Liams gammelmormor gett sig hemåt. Hon kom vid halv elva och jag fick rycka upp mig rejält för hon ville ut i trädgården och greja. Vi flyttade in i lägenheten i höstas och den hade stått tom i ett år så ni kan ju tänka er hur igenväxt den är. Men min mormor, hon kan utföra mirakel i fingerknäppning. Men hon tycker ju det är roligt också, det gör ju knappast jag. Kanske om man får ett eget hus i framtiden men vi har alltid hyrt och då är det inte lika skoj med trädgårdsskötsel, när det inte är ens “eget”.
Vi höll igång en timme ungefär: räffsade, sopade och påskpyntade riset hon hade plockat med sig. Blev superfint och fräscht! Tack mormor!

Mamma och Adde kom också förbi och vi kalasade på wienerbröd och citronglass innan Liam skulle hämtas på dagis. Han och de andra barnen sov när mormor och jag kom. Han var helt slut lille fisen men piggnade till när vi kom hem igen. Han har busat, rusat och pratat som attan med gammelmormor innan hon begav sig. Charmbulle number one.

2 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Roligt med gammelmormor på besök!
Och jag LÄNGTAR tills snön här hemma är borta så jag får börja pyssla på i trädgården...men det kanske beror på att jag har en stor gård o en massa som ska fixas med den? :)

Kramar

Emma Johansson sa...

Jag hittade faktiskt ingenting :P Väldigt lustigt då man alltid kommer hem med saker från Ikea!
Hoppas du mår bättre snart! :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam