tisdag 23 mars 2010

» kvällspigg grinolle

Det var inte många minuter Liam sov kan jag meddela. Både Simon och jag försökte natta om honom men det var helt omöjligt. Istället fick lillskrutt följa med mig ner, vinka av pappa som skulle till jobbet, äta god kvällsmat och kika på sin mammas favvisprogram. Tisdagar är heliga för mig! Dating in the dark, Desperate Housewives, Cougar Town och Christine får man bara inte missa, samtidigt spelar jag in The Mentalist på trean. Ja, jag vet. Jag är ett freak. Men det skiter jag i!

Min lille fis har lagt sig nu i alla fall, äntligen. Trodde aldrig att han skulle somna så som han rullar runt och skuttar i sängen.
Har passat på att läsa lite om öroninflammation också när jag fått en stund över. Det är första gången för Liam och jag kan inte minnas att jag själv har haft det, därav “pluggandet”. Han har de flesta symtom är jag rädd men det var skönt att höra att det inte smittar i alla fall. Tänkte jag skulle ringa till dagis imorgon och höra om det är okej att han kommer ändå. Eller är det helt korkat av mig? Efter lämningen ska jag slå en pling till BVC och förhoppningsvis få en tid och då kan jag ju bara plocka upp Liam på vägen. Så att han i alla fall får leka och träffa kompisar ett par timmar imorgon. Vi får se vad dagisfröken har för utlåtande. Det vore ju synd om han skulle behöva missa en dag till den här veckan. Är så förbannat trött på dessa jävla sjukdomar nu. Kan vi inte bara få vara friska? Gah!

3 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Jag är ledsen men välkommen till dagis, där smittorna aldrig går över;)

Emma Johansson sa...

Ja, magverken är nästan borta! Har ätit lite fil nu och hoppas på att den inte kommer tillbaka! :)
Cougar town är ju riktigt bra, min pojkvän tycker inte om det :P hehe
Hoppas att allt löser sig med Liam, och att han får komma till dagis.
Min lillasyster hade alltid öroninflammation när hon var liten men minns inte om hon var på dagis eller inte :S
Kram

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Om han mår bra så tycker jag att det är ok att skjutsa dom till dagis...

"Dating in the dark" har jag faktiskt aldrig sett. Är det bra? Jag är ju ett freak till "Mästarnas mästare" istället jag som går samma tid ;)

Hoppas att Liam sovit gott inatt o att han vaknar pigg o utvilad idag!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam