torsdag 25 mars 2010

» kurragömma

Nu börjar vi bli färdiga med packning och allt. Blir ju lite imorgon också som man inte kan packa ikväll, tandborste och sånt tjafs typ. Simon och jag är i full gång med att steka ägg och bacon till tåg-fikat, ska bli så gott så! Och vår lilla kylbag har vi hittat också, det har tagit oss en hel dag att komma på vart sjutton vi gömt den. Letat i varenda skåp, i varenda rum och på varenda våning. Vi kom inte ens ihåg när vi använt den senast. Men efter lite tankeverksamhet kom vi överrens om att den följde med oss i bilen till Ullared innan jul. Inte för att det hjälpte oss ett skit i sökandet. Men till slut, efter många om och men, hittade vi den! Den lille jäklen hade gömt sig under några lådor i gästrummet, fast besluten om att inte följa med till Göteborg. Tji fick du, kylbag.

5 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Tur att ni hittade eran lilla kylbag, o är det inte typiskt att såna saker kan springa o gömma sig så bra? :)

Hoppas att ni får en toppen resa o att lille Liam gillar tågresan :)

KRAM

Ulrika W Edberg sa...

Hej min lilla kusin!
Vilken kanon blogg du har. Har följt dig (och din mamma) en tid nu, "i det tysta". Tänkte att jag måste höra av mig. Han är en riktig goding lille Liam. Hälsa hela familjen och ha det så jättebra i Göteborg. Kram Ulle

Sara - Thaison sa...

Ha det så jättekul i Gbg. Jag tror Liam kommer gilla tåget :)

Njut av helgen,
sara

linda sa...

Hejsan!

Jag har nu startat en till tävling i min blogg. Tävlingen är i samarbete med Smått & Snyggt, med ett fint pris!

Var med du också:
http://lindet.blogg.se/2010/march/pasktavling-med-smatt-snyggt.html

Glöm inte att delta tävlingen med lAim Design!

Kram Linda

Partyblöjan sa...

nice.. härligt att ni vann kampen mot den förrymda kylväskan.. dom kan ju va rätt besvärliga ibland, lite som "den andra strumpan"..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam