måndag 15 december 2014

Magsjuka i huset

Lite sent i gårkväll kräktes Liam en flodvåg i badrummet. Magsjuka! Det är flera på dagis som har/har haft den senaste tiden så det var väl väntat egentligen. Under söndagsnatten sov jag tillsammans med Liam på soffan. Vi tittade på film och han somnade ganska snart men vaknade ungefär en gång i timmen för att kräkas. Jag var förste hinkhållare och tröstare så det blev inte mycket sömn för någon av oss. Sista gången han kräktes var runt klockan 4-5 i morse.

När Nomi vaknade upptäckte jag att hon också kräkts i sin säng. Underbart. Under förmiddagen var det sedan rätt lugnt, tills middagstid då Nomi satt i soffan och det bara öste ut över sitsar och kuddar. Som en scen tagen ur Exorcisten. Fast värre. Vår stackars tvättmaskin har gått på högvarv hela dagen.

Barnen har varit väldigt slöa och trötta såklart. Jag blåste upp luftmadrassen och la den i vardagsrummet där de kunde krypa ner bland kuddar och filtar och titta på film. Liam har nog mått allra sämst, han har bara klivit upp för att gå på toa eller få i sig lite mat. Jag hoppas verkligen att denna natten blir lugnare och att båda får sova, hittills verkar det gå bra i alla fall. Och jag hoppas verkligen att Simon och jag skonas, känns inte som vi riktigt har tid med detta nu, en vecka före jul.

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

KRYA!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam