måndag 1 december 2014

KAOS.

IMG_9992

Steg upp vid 7:30 idag, tänkte att då har jag nån timme på mig innan snickare och kamerateam kommer. Hann knappt tänka tanken innan det knackade på dörren och snickaren stod redo. Det var inte jag i morgonrock och håret åt alla håll.

Under förmiddagen har snickare och elektriker satt igång att riva ner vårt kök och halva väggen samtidigt som de blivit filmade inför avsnittet med Kökspatrullen. Stackars snickaren har nog inte jobbat med en kamera i ansiktet innan. Så drar du ut ugnen, fifflar med sladdarna bakom och släpar ut den i hallen. Bryt! Jättebra! Nu ställer du tillbaka den så gör vi om allt i en annan vinkel. Bryt! Jättebra! Släpa tillbaka den igen så tar vi lite close-ups. Stackars Niklas bara stirrade på kamerateamet och jag kunde nästan höra hans tankar; LÅT MIG FÅ JOBBA IFRED!

Hela förmiddagen har varit lite kaotisk så det blir riktigt skönt att ta ett kvällspass på jobbet. Vila huvudet litegrann!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Känner igen det där för här har målarn kommit kl 07.00 varje dag men...
Nu är det äntligen klart & så fiint:)

Lycka Till i renoveringskaoset/Kram

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Visst är det jobbigt när man nästan blir tagen på sängen sådär...
Jag är gift med en elektriker och han är gärna på plats till klockan 07, något jag misstänker att inte alla uppskattar.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam