söndag 7 december 2014

Andra advent

IMG_0113

Vår söndag har ägnats åt att måla lite lister i köket och umgås med familj och vänner. De har kommit och gått hela dagen. Först ut mamma och Lasse som var nyfikna på att se köket. Lasse hade köpt med sig en jättesöt ljuslykta också! Sen överraskade pappa med att komma förbi med en superfin orkidé till nya köket. Och i samma veva kom Eve, Henke och senare även Adde. Alla tyckte köket var sketasnyggt och kunde, precis som jag, inte fatta hur sjutton det gått till.

Vi har fått massor gjort idag och förberett det mesta inför morgondagen. Då kommer Kökspatrullen tillbaka igen för att slutfilma avsnittet. Ska bli så himla spännande att Sveriges Mästerkock Louise ska inviga köket med att laga mat till oss! Det är ju inte varje dag det händer!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så himla kul alltså! Du måste säga till när programmet ligger uppe :)

Anonym sa...

Åh,så snyggt du gjort,Agnes.
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam