måndag 2 juni 2014

När det blir som man tänkt sig

IMG_2092

Jo, nog blev dagen som jag tänkt alltid, men med lite mera gjort bara. Och en gnutta mer tvåårstrots från minstingen än jag räknat med. Förgrymmade unge som nuförtiden alltid ska slåss och rivas och gapa och skrika över allting. Men trots allt åkte hon bara in på sitt rum två gånger idag för att lugna ner sig, inte dåligt det.

Att sitta och sola med två barn som har brallorna fulla med myror är inte att tänka på. Så vi har hjälpts åt med trädgårdsarbete hela dagen. Klippt kanter, räfsat, rensat i landen, räfsat lite till och fyllt en hel skottkärra med ogräs. En massa frisk luft som fick Nomi att däcka i soffan under middagslagningen. Man blir trött av frisk luft. Och att vara trotsig.

Efter middagen fick Nomi ett bad och innan det var Liams tur fick han sig en hårklippning på verandan. Han har blivit så långhårig, skönt att ha det lite kortare nu när det är så varmt. Barnen åkte sedan tidigt i säng. Imorgon ringer klockan vid sex och barnen börjar vid sju. Jag ska på utbildning heeela dagen, men är hemma tills sommarfesten på dagis börjar vid 17:30, ska bli mysigt!

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Hehe, ja att sitta och sola med två barn är helt uteslutet! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam