lördag 14 juni 2014

Framme på Öland

Idag har vi äntligen kommit till stugan på Joels Udde. Allting har gått ganska smidigt med inpackning och installation. Och barnen har lekt i trädgården hela eftermiddagen. Så skönt med staket och lite stängsel runt hela, så vår trotsiga, blivande tvååring inte kan göra några rymningsförsök när hon inte får som hon vill.

Under kvällen har vi grillat, lekt och spelat spel ute på verandan. Men efter att Nomi lagt sig flyttade vi in till vardagsrummet, Simon och Liam vill kolla på den där förbannade fotbollen. Två mot en, inte till min fördel.

Har varit lite mulet, blåsigt och småkyligt under dagen, solen har bara kikat fram ibland. Hoppas verkligen att vi får riktigt härligt väder resten av veckan, så vi kan bada och hitta på en massa kul!

IMG_2584IMG_2600IMG_2605IMG_2592

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så gottit & riktigt mysig stuga - Ha det så härligt på Öland/Kram på Er!

Nathalie sa...

Hoppas ni får en alldeles underbar vecka, längtar själv något enormt efter semester och svensk sommar! Kram

Anonym sa...

Hoppas ni får en härlig vecka!
mammatea.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam