tisdag 17 juni 2014

Havsbad och minigolf

Mycket finare väder idag, strålande sol. Tur var väl det för då fick vi badgäster på besök; Sara, Oscar och barnen Veronica och Orlando. Bad i havet och lek på lekplatsen blev det. Senare slöt även Lisa och svärfar upp och vi alla tio åkte till minigolfbanan på talludden. Två timmars minigolf blev det och jag lyckades komma på delad tredjeplats!

Ikväll har vi haft litet födelsedagsfirande för svärfar i förskott. Vi bjöd på grillspett, nypotäter med tillbehör samt grillad chokladbanan med vaniljglass till efterrätt.

Nu har barnen lagt sig och vi ska spela lite kort. Nu har vi ännu en övernattningsgäst och det är Lisa (och Bamse såklart) som ska stanna över ett par nätter – mysigt! Och imorgon väntar en fullspäckad dag. Då fyller vår lilla stjärna Nomi 2 år och det ska firas med födelsedagsfrukost och en heldag på Ölands Djur- och Nöjespark!

IMG_2844IMG_2799IMG_2761IMG_2782IMG_2754IMG_2878

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Ser ut som en härlig dag! :)

Anonym sa...

Wooo...Så underbart & vilka härliga sommarfoto/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam