tisdag 10 juni 2014

Bad och fotboll

Efter middagen mötte vi upp Eve, André och barnen på badet. Liam var lite skeptisk till att bada i mellersta bassängen först, men så fort han kommit i och känt att han nådde botten var han i full gång med att plaska. Bra att värma upp lite inför hans första simskola i sommar. Nomi höll sig till gudmor hela tiden, de plaskade i minsta bassängen, simmade i den mellersta och mös med handdukar och frukt efteråt.

Hade det inte varit för fotbollsträningen hade vi stannat längre. Men kvart över fem var det dags och Liam tycker det är så kul att spela fotboll med kompisarna. Efteråt blev det en stressig färd hem, hann knappt säga godnatt till barnen då jag redan var försenad. Blev inringd för ett par timmars jobb ikväll så det blev lite bökigt och stökigt, men kom i tid i alla fall.

Nu blir det en snabbdusch och sen raka vägen i säng. Imorgon ringer klockan halv sex och mellan 7:00-15:00 är jag på jobbet. Direkt efter utvecklingssamtal för båda barnen på dagis. En lång dag för dom men på fredag är det äntligen sommarlov!

IMG_2528IMG_2530IMG_2506IMG_2493

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga badfoto - så fina!
/Kram

Elina sa...

Härliga bilder och den där gula baddräkten har Saga också, såå söt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam