onsdag 18 juni 2014

Ändrade planer

Idag hade vi ju planerat in en heldag på Ölands Djurpark för att fira Nomis tvåårsdag. Men så blev det inte. När Liam vaknade i morse hade han jätteont i benet/foten och var väldigt ledsen. Vi trodde det kunde bero på att han fått kramp under natten eller på morgonen. Vi tänkte väl inte så mycket mer på det sen, det brukar ju gå över efter lite massage och så. Men när vi skulle ge oss iväg till djurparken fick han inte på sig skon, foten var alltså väldigt svullen och han haltade. Så det fick bli ett besök på Hälsocentralen här i Färjestaden där läkaren konstaterade att han hade en stukning. Antagligen hade han trampat snett igår när vi spelade minigolf, vilket han själv inte ens märkt, och under natten hade det stelnat och svullnat.

Idag fick det alltså bli en hemmadag med alvedonintag och vila. Däremot åkte vi under kvällen upp till min bror Adde i Löttorp för att hälsa på och äta middag på Morell’s. Meningen att vi skulle gjort det imorgon egentligen men har Liams fot blivit bättre tills dess får det bli djurparken istället. Hoppas, hoppas den är bättre imorgon… Barnen (och såklart vi) har sett fram emot det massor och Liam var så ledsen idag när vi fick ställa in.

IMG_3038IMG_3050IMG_3041

1 kommentarer:

Anonym sa...

Nae...Så synd stackare - Hoppas foten känns bättre & att ni kan gå på djurparken.
Riktiga mysfoto du fått här Agnes ♡ ...

/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam