lördag 3 januari 2015

Julen ut!

IMG_1279

Jobbhelg pågår… Jobbade ett pass i gårkväll, i morse, ikväll och så ett pass imorgon bitti med innan jag tar lite helg (tror jag…) När jag var hemma på delad tur idag hade jag nog hellre gått och lagt mig då Simon, efter två veckors envis förkylning, plötsligt lyckats smitta ner mig. Jag som trodde jag skulle klara mig undan skiten.
Men, har jag bestämt mig för att slänga ut julen så blir det så.

Vi hjälptes åt att plocka ner allt juligt, packa ner det och bära upp det på vinden. Sen har det kastats skräp på återvinningsstationen , städats och plockats fram lite nya gardiner och icke-julig inredning. Fick så mycket fint i julklapp och det är alltid lite roligare då att slänga ut julen och ta fram lite nytt. Hade dock velat ha ett fång tulpaner i köket men det får vänta tills imorgon, så en stackars hyacint som överlevt – och som sjunger på allra sista versen – får stå kvar lite till.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Här är det Juliga kvar & det känns fortf sådär härligt mysigt för vi har ju fått helrenoverat just före Jul ♡ ...
Men visst är det härligt att ta bort Julen & få in Nytt,har lite att shoppa innan här hihi

God fortsättning på det nya året finaste/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam