lördag 24 januari 2015

Vår fredag

IMG_1841

Fredagsmys hos mormor…

Lite ändringar i schemat, blev inget kvällspass utan en heldag på jobbet istället. Eftersom vi var inställda på att jag skulle jobba under det heliga fredagsmyset med barnen och Simon gärna ville spela innebandy med gubbarna ikväll undrade min mamma om barnen ville sova över hos henne och ha det mysigt istället. Och så blev det, även om planerna ändrades i sista stund.

Efter jobbet åkte jag och barnen till mormor i Lessebo där det vankades jättegod middag följt av barnprogram och gotte i soffan. Jag stannade till klockan åtta så barnen fick sitt fredagsmys med mig ändå. När jag åkte hemåt skulle de fortsätta med myset i pyjamasar och titta på Frost med mormor innan läggdags.

Väl hemma såg det ut som rena kriget, men på ett bra sätt. Vi fick vår nya säng hemlevererad i veckan och har inte haft tid att fixa med den innan. Så ikväll har Simon monterat ner vår gamla och sen hjälptes vi åt att montera den nya. Efter fyra timmar och åtskilliga skruvar senare står den nu där, färdig och renbäddad. Ska bli riktigt, riktigt härligt att krypa ner nu…

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam