måndag 5 januari 2015

Legobygge

Idag har vi alla varit lediga och tagit dagen lite som den kommit. Sovmorgon, gått en sväng på Kosta Outlet och fått besök av min mamma. Hon tvingades även stanna på middag; inbakad fläskfilé med vitlök och örter, potatisgratäng och champinjonsås.

Nomi somnade för en stund sedan och Simon och jag ska kika på en film. Liam sitter däremot på sitt rum och bygger lego. Han fick ett Lego City Polishus av farmor och farfar i julklapp och pular med det lite varje kväll. Just nu är han på påse nummer 7 av 10 och tycker det är jättekul att dona med själv, fastnar han ber han om hjälp men resten fixar han själv. Undrar dock om han kommer leka med polishuset när det väl är klart, eller om själva byggandet är det allra roligaste!

IMG_1344IMG_1374IMG_1336

2 kommentarer:

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX sa...

Polisstationen verkar poppis :-)
Mitt brorsbarn fick det i julklapp och sonen köpte det för egna pengar häromdagen.

Anonym sa...

Åh,så skojsigt med lego & vilken fin "bygg"mästare :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam