lördag 17 januari 2015

Fikagäster

Igår spenderade barnen några timmar hos mormor under eftermiddagen. Simon och jag skulle klippa oss hos Mia på New Style. SOM jag längtat efter denna klipptid. Skulle egentligen gjort det innan jul men fick avboka då jag behövdes på jobbet. Men nu äntligen har jag blivit ompysslad med ny färgning, slingor och lite kortare frilla.

Idag har vi haft gammelmorfar Harry och Lucja på fika. De hade ännu inte sett vårt nya kök så de ville komma och kika och så blev det en massa prat och kaffe såklart. Och de nybakade kladdkakemuffinsen var poppis!

Under kvällen blir det smarrig Flygande Jakob till middag, lite film och lite soffhäng men tidigt läggdags. Imorgon väntar nämligen en delad tur på jobbet!

IMG_1647IMG_1637IMG_1665

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så mysigt,gottit & fina foton ♡ ...
Ha en underbar Söndag/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam