torsdag 5 september 2013

Vardagskaos

IMG_0754

Efter att ha lämnat Liam på förskolan och besökt Eve och lilla Nikita åkte Nomi och jag till huset. I vardagsrummet började vi igår att slita ner tapeten och jag räknade ut att jag kanske skulle hinna göra färdigt två väggar innan vi skulle hem och lägga lillfisan. Men då dök min mamma och bror upp och det dröjde inte länge förrän vi var färdiga med alla väggarna. Gött!

Nomi ligger nu och sover och jag sitter klistrad vid datorn för att hjälpa mamma med hennes CV och skit. Men strax ska vi hämta Liam och sen dona lite till i huset där brorsan nu är i full gång med att spackla. Känns så jäkla bra och jag är så tacksam för all hjälp vi får.

Blir ett himla körande fram och tillbaka idag. Liam ska till kyrkis ikväll också så man får pussla ihop renovering och vanliga vardagsmåsten i ett enda kaos.

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Så blir det ibland. Skönt att ni får så mycket hjälp!

Anonym sa...

Kul att få göra om och fixa!

www.mammatea.se

Anonym sa...

Skönt med hjälp & sååå söt lill"fisan" är hihi
Skojsigt för Liam att gå till kyrkis :)

/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam