lördag 21 september 2013

Inflyttningsdag

20130920_192422[1]

Idag var det då dags att dra flyttlasset till huset. Klockan tio kom barnens mormor, farmor, faster samt Micke, Chrille och lille Hampus för att hjälpa till. Vi hann med massor tack vare all hjälp. Vi är ju alla lite krassliga just nu, jag vaknade med tokfökylning och feber så man hr ju inte varit på topp direkt. Men vi klarade det ganska bra ändå. De stora, starka herrarna bar och vi damer sprang efter barn, packade upp, rengjorde och monterade. Vi tog en välbehövlig paus också, åkte upp till Don Camillo och bjöd hjälpredorna på middag.

Ikväll har vi gått och småplockat i alla lådor och fixat lite i vår takt. Barnen var uppe ovanligt sent och de var ovanligt pigga trots en lång dag. Men de somnade gott sen med och vi kunde fortsätta i lugn och ro. Men nu har jag däremot tackat för mig, tänker inte lyfta på röva förrän tandsingarna ska borstas och vi ska sova. Helt slut!

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Tror jag det att du är helt slut. Att flytta är ingen barnlek och är man då förkyld och har feber också... huvva!

Elin - Livat på torpet sa...

ÅH så spännande att ni flyttat in! Ska bli kul sen att få se bilder på hur ni får det :)

Anonym sa...

Härligt :)
Lycka Till med nya boendet/Kraaaaaam Annmi

Fru P sa...

Hoppas du fått det riktigt lugnt och skönt ikväll och grattis till nya huset!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam