lördag 14 september 2013

Lördagsmys efter en lång dag

IMG_0838

Lite marängsviss och film till lördagsmyset med mina pojkar!

Känner mig så dryg som bara skriver om huset och allt som händer där, men just nu har jag inget annat att skriva om. Idag har jag knappt hunnit träffa barnen ens, varit i huset mellan 9:30 till 19:00. Fullt ös medvetslös.

Barnen sov som små grisar när jag steg upp och gav mig iväg. Strax efter tio kom min morfar, bonusmormor och Magda som skulle hjälpa mig med tapetseringen i sovrummen. Började med Nomis rum där en fondvägg med vanlig tapet skulle fixas. Tog närmare tre timmar för en enda vägg. Herregud, sicket jäkla krabb. Sen tog vi Liams tapet och den gick mycket snabbare, halva tiden, just för att det var en easy up-tapet. Mycket smidigare. Men vi hann inte ta vårt sovrum för de behövde åka hemåt, så imorgon tar vi det allra sista istället.

Imorgon kommer även min mormor, som ville städa köksskåp, och hennes gubbe som ska hjälpa Simon lägga golv. Tyvärr har vi inte tillräckligt med golv för alla tre sovrum (tack vare mig…) men vi ska påbörja det i alla fall så blir det klart i veckan när Bauhaus har fått hem resten. Hoppas jag.

Imorgon ska jag i alla fall vara hemma lite med barnen på förmiddagen. Vi ska till kyrkan där Liam och morbror ska sjunga, ska bli kul! Sen när farmor och farfar kommer ska de sitta barnvakt medans jag åker till huset. Eller om vi gör tvärtom, jag stannar hemma med barnen och skickar iväg dom på jobb. Mm, det låter ganska bra faktiskt. Får se hur det blir, just nu låter det senare alternativet mycket lockande…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar på lite bilder på hur ni får det i nya huset!

www.mammatea.se

Anonym sa...

Det är bara roligt att läsa om renoveringen, ser fram emot lite bilder när allting är klart.

Anonym sa...

Så mysigt att Liam & morbror ska sjunga i kyrkan idag :)
Den där marängsvissen ser riktigt go ut/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam