onsdag 25 september 2013

Måsten och flyttfix

IMG_1093

Här hemma är det full rulle från morgon till kväll. Vi flyttade i lördags men än finns det grejer kvar i lägenheten så sambon är där mycket och packar det allra sista och kör lass fram och tillbaka innan vi kan städa ur den. Jag packar upp, packar upp, packar upp (VART kommer alla grejor ifrån och VART ska man få plats med allt liksom?!) låda efter låda. Däremellan ska alla andra måsten tas hand om, som hämta och lämna på dagis, arbete, middagslagning, städa efter barn, tvätta, glömma födelsedagar, bada barn, handla och så vidare. Ja, sen ska ju allt sättas upp på väggarna med, tavlor, lampor, gardiner ska strykas, garderober ska organiseras och skräp ska köras till miljöstationen.

På ett sätt är det jättehärligt att flytta, man rensar bland alla prylar man samlat på sig och man får fixa och lull-lulla i sitt nya hem. Men samtidigt är det jäkligt mycket jobb och just nu känner jag att jag aldrig, aldrig någonsin vill flytta igen. Nu bor vi här tills vi dör, så så är det.

3 kommentarer:

Elin - Livat på torpet sa...

Den känslan har jag också. Här kommer vi bo tills vi dör. ALDRIG att jag kommer att packa och packa upp igen. Tur att vi trivs här så bra ;)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Tänk så skönt det är när allt är klart :)

Anonym sa...

Jaa...Visst är det jobbigt att flytta,men...
Så fint vardagsrum & du har gjort så vackert på väggen med ffoto & LOVE texten :)
Ha en underbar dag/Kram Annmi i Höstsolen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam