söndag 2 mars 2014

Varulven är lös

IMG_7318nyyy

Efter frukost och påklädning tog barnen och jag med Bamse ut på promenad. Dimmigt och kallt, inget soligt vårväder man blir glad och energisk av precis. Väl hemma igen gick vi runt till baksidan för att sparka lite boll och busa. Slutade i kaos. Bamse var helt galen, hoppade och skällde, jagade bollar och var på riktigt bushumör. Ungarna skrek som två stuckna grisar. Dom är inte riktigt vana vid att bli jagade av en stor, svart varulv. Oh my. Försökte förklara att Bamse bara ville leka och hade en massa myror i brallan, precis som barnen har i tid och otid. Men nej, det var inte kul alls att leka med Bamse, tyckte surpupporna.

Nomi sover nu middag, Liam tittar på Små Einsteins i sin säng och Bamse är återigen på promenad men med Simon denna gång. Jag ska sätta igång och packa lite för om en timme ska vi åka till Broakulla och fira gammelmorfar Arnes födelsedag. Mormor ska visst bjuda på dansk fläskstek, marängsviss och tårta. Vi kommer rulla hem ikväll!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Naw..Så fin stor svart varuvl hihi
Oooo så gottit det låter med dansk fläskstek, marängsviss & tårta *mumms /Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam