söndag 9 mars 2014

Vår söndag

Auktion i Broakulla med Liam, mamma, mormor och Arne idag. Hade sett fram emot det (fyndafyndafynda) men det var inget att ha. Bara skit och alldeles för mycket folk. Så efter lite fika hos mormor åkte vi till Eriksmåla där det blev en loppisrunda samt en massa bus på Lekbacken.

Barnen är ikväll hos sin mormor i Lessebo. Hon jobbar jämt nuförtiden så när hon nu hade en lucka ville hon ha dom över natten. Skjutsade dit dom och vi tog en liten promenad till bäcken innan jag begav mig hemåt och de satte sig till bords för att äta mormors goa pannkakor.

Så ikväll kommer jag vara helt ensammen och övergiven. Bamse har åkt hem idag, barnen hos mormor och sambon som snart ska åka till jobbet. Vad ska jag göra med alla ensamtid egentligen? Blir nog en sen kväll med massa bra film och så en låååång sovmorgon…

IMG_7692IMG_7635IMG_7679IMG_7672IMG_7699IMG_7715

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Låter som en go dag!

Anonym sa...

Var har du köpt barnens underbara vårmössor?

Agnes sa...

Svar till Anonym:
Visst är dom underbara? Dom är köpta hos en dam här i trakterna som syr barnkläder och hon har tyvärr ingen nätbutik. Men jag har sett andra som syr i samma tyg, bl a hos Busmonster.se (muffinsmössor i turkos eller cerise) och hos Tuffis.se (ljusgul, lila, rosa och cerise.)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam