söndag 2 mars 2014

Liten utflykt

IMG_7299

Idag (eller igår blir det nog, klockan är ju över midnatt..) har vi varit på en liten utflykt. I regnet. Liam har tjatat om att besöka en lekplats så när vi ändå skulle till Nybro stannade vi till på Lekbacken i Eriksmåla. Barnen klättrade, åkte rutschkana, gungade och cyklade. Nöjda och blöta ungar som satte sig i bilen.

Sedan styrde vi mot Nybro, köpte med oss gotte från konditoriet och besökte barnens farmor. Gofika, kurragömma och massa prat blev det. Och när vi skulle åka och storhandla ville Liam stanna kvar, så det gick båda göra. Men han nöjde sig inte med det heller när vi kom tillbaka, han ville ju soooova hos farmor också så dom kunde pussla och leka kurragömma mera. Men det får bli en annan dag för lille herrn.

Vi fick med oss en extra familjemedlem när vi åkte, gosiga lurvtussen Bamse som ska bo hos oss i några dagar. Simon och Liam tog med honom på långpromenad när vi kom hem och under tiden gjorde jag Nomi redo för sängen. Liam hjälpte mig sedan med att göra hemmagjord pizza till Melodifestivalen. Supergott!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så skojsig dag & mysigt med hemmagjord Pizza & Melodifestival ...
Önskar er en underbar Söndag/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam