fredag 21 mars 2014

Lekplatshäng och fredagsmys

Hade en slapp fredagsförmiddag med mina morgonpigga barn. Börjar undra vart min energi tagit vägen, kände mig jätteslö hela förmiddagen. Kan nästan tro att något är på gång i kroppen, eller är det bara det tråkiga vädret.

Fick tillbaka lite av energin efter middagen så när Simon åkt till jobbet för ett extra kvälls-/nattskift gick barnen och jag till lekplatsen. Där busades det i en timme ungefär innan vi knatade hemåt. Vi hann dock inte så längt förrän en katt attackerade oss med kel och gos. Har aldrig träffat en så kelig katt förut. Inte sett den innan heller och den hade inget halsband. Men såg frisk och glad ut så någon måste ju äga den. Väldigt social och mysig och buffade på oss för att få gosa mer och mer. När vi skulle fortsätta hem följde den med oss och försökte smita in i huset. Kände mig så ond som inte lät den göra det, men äger någon den är det ju inte så smart. När vi gått in satt den vid dörren och tittade in genom fönstret bredvid. “Åh, mamma… den vill bo här hos oss…” Försökte förklara för Liam att det antagligen är någon annans katt, att den redan har ett hem. Hans ögon fylldes av tårar och han pep fram; “Jag måste gå in till mina gosedjur nu, och berätta för dom hur mycket jag saknar katten…” Naw.

Ikväll kom mamma hit på lite fredagsmys. Vi har ätit godis, tittat på film, pratat och lekt. Nomi somnade, trots sockerkick, vid halv åtta men Liam fick vara uppe lite längre och umgås med mormor. Men i skrivande stund har mormor åkt hemåt, barnen sover och jag tittar på film i min ensamhet. 500 days of Summer fick det bli.

IMG_7999IMG_8016IMG_8063IMG_8071IMG_8083IMG_8091IMG_8087IMG_8048

1 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Söt han är Liam & ljuvliga foto som alltid på dina sötisar/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam