söndag 15 mars 2015

Helgen i ett nafs…

IMG_3778

I fredags hade vi både mamma och brorsan på besök. Det blev lite fika hemma, en glass på outleten och en titt i hyttan på glasbruket. Liam såg ut som ett frågetecken förra veckan när vi pratade om glasblåsning. Man kan ju inte bo mitt i glasriket och inte veta hur man blåser glas! Så vi gick dit för att hälsa på gamla arbetskamrater och se på när de blåste fina vinglas. Efteråt lite lekplatshäng och sedan middag tillsammans hemma.

Igår, lördag, hade vi nya fikagäster på besök. Det var faktiskt ungarna som ringde till gammelmormor och Arne under förmiddagen och frågade om dom ville komma hit. Och det gjorde dom såklart! Massa prat, kaffe och lek innan jag skulle ge mig iväg till jobbet. Hann i alla fall se slutet på mellofinalen när jag kom hem!

Idag, efter jobbet, kom jag hem till en liten tjej med hög feber. Hon var som ett element, slö och ledsen. Hon och pappa fick krypa ner i soffan med favoritfilmer, nyponsoppa och piggelinglass. Under tiden, innan jag skulle ge mig iväg till kvällens jobbpass, åkte jag och Liam en sväng så Nomistackarn skulle få vila. Först till mormor i Lessebo och sedan till morfar i Skruv. Liam ville ju sååå gärna åka lite traktor!

Denna helgen försvann i ett nafs och imorgon sparkar vi igång ännu en ny vecka!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam