torsdag 12 mars 2015

Brorsan och jag

IMG_3707

Jag har haft en riktigt, riktigt bra dag. I all sin enkelhet. Brorsan kom hit sent igår för att prata, få råd och bli satt på plats. Här daltas det minsann inte. Han stannade kvar över natten och under hela dagen och kommer även sova över även denna natt för att komma hemifrån lite. Få tänka på annat.

Idag tog vi, han och jag, en härlig promenad runt Rislycke innan vi gick hem och bakade chokladbollar och blåbärsmuffins. Sen parkerade vi oss i varsin solstol med fika, hög musik och massa slapp och prat. Kan man sitta och sola benen i mars så får man passa på också. Sååå jäkla skönt.

Eftermiddagen har ägnats åt skogspromenad och utelek med barnen, middagslagning, bibblanbesök, Minisarna för Liam, film, sällskapsspel och nu Ninja Warrior (ett av Liams favvoprogram) i soffan.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam