lördag 8 november 2014

Invigning av Kosta Julmarknad

I förmiddags, innan barnen hämtades i Broakulla, satte Simon och jag igång med att julpynta huset med ljusslingor. Så nu har jag stillat min julabstinens något! Men åh, vad jag vill pynta inne med. Blev ju inte mindre sugen när grannen satte upp stakar och stjärnor i fönstren idag. Har ju faktiskt hållit mig en vecka nu, så kanske kan jag tjuvstarta i veckan…

Faktiskt är det ju så att julen startar tidigt här i Kosta, så det är ju inte så konstigt då att sätta upp stakarna lite i förväg när hela byn kryllar av juleljus och tomtar. För idag invigdes julmarknaden av självaste Per Morberg som tände upp de tre miljoner juleljusen. Barnen fick även träffa Tomten i hans lilla tomtebo i parkens paviljong. Liam var så stolt när han överlämnade sin önskelista som han lagt ner hela sin själ i. Nomi var lite försiktig till en början (skulle inte sitta i knät!) innan hon vågade sig på att ha tebjudning, fast med grötskålar och slevar, med Tomten. Godis fick de också och en lång pratstund innan vi gick vidare på marknaden.

IMG_9402IMG_9378IMG_9391IMG_9409IMG_9412IMG_9413

2 kommentarer:

Amanda sa...

Men så mysigt det ser ut! Jag älskar julmarknader!

Anonym sa...

Åååå...Va mysigt ♡ ...
Jag vill oxå gå på Juligt/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam