lördag 3 maj 2014

Som det kommer

IMG_0329

Våra lediga dagar rullar på. Barnen leker ute mest hela tiden och vi tar det lite som det kommer utan måsten. Lite bakning, lite matlagning, lite lek, lite plock och lite fix. Som det kommer.

Idag fick jag lite gjort vad gäller min stökiga garderob. För stora kläder har plockats undan, vissa kläder har kastats och min “för smått-låda” som stått undangömd har gåtts igenom. Flera kläder där som nu hänger i garderoben, bland annat fem par helt nya capribyxor till sommaren som jag inte kunnat få på mig tidigare. Gött! Måste dock ge mig ut på shoppingrunda snart och inhandla nytt. Ett ganska trevligt måste, jag som alltid hatat att handla kläder innan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka roliga bekymmer!

www.mammatea.se

Anonym sa...

Så gottit det ser ut ....
Åh,så roligt att få shoppa nytt :)

/Kram

Miss M sa...

Så underbart :) Nu har jag äntligen tagit tag i min själv, mina 20 kg ska bort nu. nu får det vara nog. Walkingskor är inköpta, och portioner har dragits ner och sockret ska helt bort på sikt, till att börja med endast på lördagar. Min garderob är pinsamt tom och ful (hänger dock en massa snyggt som inte passar) medan elsas är makalöst fantastisk.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam