tisdag 20 maj 2014

En förmiddag i Tingsryd

IMG_1346

Nomi med morbror Adde

I söndags morgon när Nomi vaknade hos gammelmormor hade hon en infektion i ena ögat. På måndagen var det ännu värre, stackarn kunde inte ens öppna ögonen och det var svullet och rött. Pratade med vårdcentralen som tyckte vi skulle fortsätta med att tvätta flera gånger om dagen och ge det några dagar innan vi kommer in. Idag var ögonen lite bättre så nog går det på rätt håll, men dagis får hon vara hemma från tills det är borta.

Efter att vi lämnat Liam i morse åkte Nomi, jag och hennes mormor, gammelmormor och morbror till Tingsryd för att shoppa och fika lite. Lite allt möjligt fick följa med hem, fyra klädesplagg till mig (kors i taket) och lite inredning och annat kul. Mysig dag!

3 kommentarer:

Fia sa...

Hoppas ögat är bättre!! Jättefin klänning hon har på sig, vart hittade du den?

Agnes sa...

Svar till Fia:
Lite bättre har det blivit :)
Klänningen har hon fått av sin morbror och vet tyvärr inte vart den kommer ifrån. Fin och somrig är den i alla fall!

Anonym sa...

Naw...Så otroliogt fint foto på sötaste Nomi & morbror Adde :)

/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam