tisdag 3 december 2013

Glittriga kottar

Vi plockade grankottar i skogen för ett tag sen och idag har Liam pimpat dom med målarfärg och glitter. Dom vita pryder nu ljuslyktan på utetrappen och dom röda ville Liam ha inne på sitt rum. Jättefina och väldigt glittriga, syns lite dåligt på bilderna bara.

IMG_2371IMG_2358IMG_2411IMG_2419IMG_2420IMG_2415

7 kommentarer:

mammaTEA sa...

Så fina!

Elina sa...

Men så fina, tack för tipset :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Men så fint det blir :)

Anonym sa...

Riktyigt fina & go "konstnär" hihi <3
/Kram Annmi

Natalie sa...

halloj
Jag har oxå funderat på att måla vit/glittriga kottar med sonen. Var har du köpt färgen och vad heter den? har du nåt bra tips på vd man kan göra med de färdiga kottarna (har fantasi som en amöba.....)?

Agnes sa...

Svar till Natalie:

Det är bara vanlig målarfärg från barnavdelningen på Ikea, ingen speciell alltså :)

Vi har en stor ljuslykta på trappen ute med ett gravljus i och det såg så tråkigt ut. Så jag la de vita, glittriga kottarna runt ljuset och det såg genast mycket trevligare ut. Man kan ju göra en massa kul! Lägga tallkottar i en genomskinlig vas och plantera hyacinter i kottarna. Använda dom i julgrupper. Hänga i granen eller i fönstret. Bara ha liggandes i en fin skål eller hög, genomskinlig vas. Eller sätta dom i en dörrkrans. Lägga dom på ett ljusfat eller i adventsljusstaken.

Ha så kul med pysslet :)

Natalie sa...

tackar, här ska det bli kottepyssel :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam