fredag 31 juli 2009

» snart…

Nu börjar det snart bli dags, om en halvtimme åker vi till Kalmar. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte regnar bara då vi ska sitta ute!
Mamma är här nu och ska sitta barnvakt ikväll. Får hålla tummarna för att det kommer gå bra och att Liam somnar lätt utan att vakna. Vi är nog hemma ganska sent med, tidigast 23:30 tror jag.

Idag har vi förresten köpt en klädsel till sittdelen i barnvagnen. Hittade en svart klädsel med footsack och hela köret på Blocket för 800:- så det är halva priset! Vi ska ha kvar Brio Happyn har vi sagt, det är det billigaste alternativet. Vill inte ge mig ut på sittvagns-jakt i flytt-hetsen känner jag. Bättre att köpa en sulky lite senare isåfall. Jaja, får se hur det blir med att.

Dags att göra sig klar, alltid jag som blir färdig sist i det här huset (fått höra det måååånga gånger!)

3 kommentarer:

Millah sa...

Hej
Jag har nu en tävling där du kan vinna ett tandsmycke.

http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-tandsmycke.html

Var gärna med =)

Anonym sa...

Bloggdesignen är jättefin! Du är verkligen duktig. Sen har du ju världens sötaste lilla modell, Liam :)
Går det bra att använda sittdelen? Har en dotter som är lika gammal och som kan sitta själv lite grann men kan fortfarande inte använda sittdelen då det blir för ostadigt.
/Anneli

Agnes sa...

Hej Anneli!
Tack så hemskt mycket, jag försöker:)
Klädseln till sittdelen kommer inte förrän på tisdag så då vet vi. Ja, jag tror det kanske är lite tidigt att börja med den ännu men ska prova så får vi se.
Liam är också ostadig fortfarande så kanske funkar det inte alls. Men om en månad ska det nog gå då han är 6 ½ månad:)
/Agnes

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam